کتاب سیب (معرفی و عکس از کتاب)
فهرست مطالب
کتاب سیب – در راه اندازی بیزینستان تنها نیستید! تجارب 8 کارآفرین موفق اینترنتی ایران با شماست!
این عنوان کتابی بود که توی کتاب فروشی به چشمم خورد و برام اینقد جالب بود که دوست داشتم حتما بخونمش و ببینم این 8 نفر چه تجربه هایی داشتن و منم بتونم ازش استفاده کنم 🙂
پس بزن بریم ببینیم توی این کتاب چه خبره…
کتاب سیب
این کتاب توسط مجید خزایی و آرش سروری نوشته شده که درباره زندگی نامه 8 تا از موفق ترین کارافرینان اینترنتی در سال 96 هستش که واقعا ارزش خوندن و استفاده کردن از این تجربه ها رو داره.
حجم کتاب زیاد نیست اما حجم اطلاعات و تجربیاتی که از طریق این کتاب میتونی بدست بیاری چندین و چند برابر تعداد صفحات این کتابه. صحبت هایی که شاید توی مسیر کارآفرینی اینترنتی بتونه خیلی خیلی کمک کننده باشه.
پیشگفتار
این کتاب با پیشگفتاری از ژان بقوسیان شروع میشه که بنظرم کمتر کسی پیدا میشه که توی حوزه دیجیتال ایشونو نشناسه
ژان بقوسیان مدرس و مشاور کسب و کار های اینترنتی نویسنده 8 کتاب پرفروش و مدیر سایت مدیر سبز
همین اول و در پیشگفتار کتاب صحبت های ژان بقویسیان یه دید کلی و فوق العاده درباره کسب و کار اینترنتی میده اون هم اینکه نیاز نیست که یه ایده و کار عجیب و غریبی انجام بدید تا موفق بشید، مهم اون شخصیت و خود شما هستید پشت بیزینس اینترنتیتون و باید اراده آهنین، انضباط شخصی، خوش بینی و از این دست خصوصیات رو داشته باشید تا بتونید موفق بشید و دنبال کپی کردن نباشید مثلا دیجی کالارو کپی کنید ! حتی اگر اون رو هم 100 درصد کپی کنید نتیجه نمیگیرید بلکه تجربه کسب کردن شروع کردن و عملی کردن و عالی اجرا کردن یه ایده ساده میتونه شمارو به هدفتون برسونه.
پیشگفتار کتاب به شدت پر از توصیه های فوق العاده ایه که میتونه خیلی خیلی دید عالی برای شروع کسب و کارتون بهتون بده.
مقدمه
مقدمه کتاب رو آرش سروری نوشتند که 36 تا از کلیدی ترین صحبت های کارآفرینانی که توی این حوزه فعال هستند و در برنامه کلید باهاشون مصاحبه داشتند رو جمع آوری کردن که خوندن و استفاده از این نکته ها هم خالی از لطف نیست و اگر دوست داشتید برنامه کلید رو به صورت تصویری و کامل ببینید.
محتوای اصلی کتاب
همونطور که توی عنوان کتاب هم هست با 8 نفر از این کارآفرینان صحبت شده که از تجربیاتشون صحبت میکنند که به ترتیب :
1-مجید حسینی نژاد (مؤسس Alibaba.Ir)
2-سهیل شهیدی (مؤسس Payment24)
3-امیر شریفی (مؤسس پرورش افکار)
4-سعید حسینی (مؤسس لیون کامپیوتر)
5-تبسم لطیفی (مؤسس مامان پز)
6-علی حاجی محمدی (مؤسس همیاروردپرس و ژاکت)
7-میلاد نوری (مؤسس توکان تک)
8-نیما نورمحمدی (مؤسس پونیشا)
بریده ای از صحبت های این افراد:
در مسیر کارآفرینی، بدنامی، بی آبرویی، بی پولی و همه اینها وجود دارد. شما وقتی دوست دارید املا بنویسید، باید پای غلط هایش بایستید.
کسی که ریسک نمیکند، دنیای کوچکی دارد. اگر میخواهی دنیای خودت را بزرگ تر و حوزه تاثیر گذاری خود را بیشتر کنی، خب مجبور هستی کار های ترسناک هم بکنی.
ریسک طبیعت کارآفرین است: ریسک مالی، ریسک اعتباری،ریسک زندگی.
هر شروعی شاید منجر به شکست شود، چون اگر شکستی نباشد اصلا موفقیتی وجود ندارد. بنابراین اگر به خودتان ایمان داشته باشید، چه بسا صدها بار کاری را شروع کنید و هر بار شکست بخورید، اما با وجود ایمان تا پیروزی ادامه میدهید. سماجت در کار و ادامه دادن آن خیلی مهم است.هیچ کس با اولین شروع موفق نشده است.
ایده اول را باید عملی کنید تا ایده بعدی نمایان شود. شما تا وقتی که سرکوچه نرسیدید نمیبینید داخل کوچه چه خبره!
من توصیه میکنم با همه معاشرت کنیم. همه انسان ها تجربیات ارزشمندئی دارند و ما به کمک دیگران نیاز داریم. دیدن شکست های دیگران میتواند مانع شکست های ما شود.
بهترین روش شروع کار، انجام اغلب کار ها توسط خودمان در خانه است.در این حالت هزینه سیستم، اینترنت،مکان و کارهایی که باید واگذار کنیم، خودمان ساپورت میکنیم. بعد که کار رشد کرد ، آرام آرام کار ها را واگذار میکنیم.
برای پیدا کردن ایده های عالی، باید دنبال مشکلات بزرگ بگردید. هرچقدر بتوانید نیاز های بزرگ تری از مشتریان را هدف قرار دهید، بازار بزرگتری نیز خواهید داشت. اینکه هرروز افراد زیادی را میدیدیم که از غذایی که میخرند و میخورند راضی نیستند، برای ما الهام بخش بود به همین سادگی!
یکی دیگر از عوامل شکست استارت اپ ها ، رعایت نکردن اثر مرکب است کتاب اثر مرکب این روند را به خوبی توضیح داده است. اکثر فعالان استارتاپ ها صبر ندارند و قبل از به ثمر رسیدن کار آن را رها میکنند. اوایل کارم در تهران بیشتر از یک میلیون در ماه سود نمیکردم اما چند پیشنهاد ۱۰ میلیونی داشتم. اگر من سه سال پیش با ده میلیون حقوق استخدام می شدم الان چقدر حقوق داشتم؟ نهایتش پانزده میلیون! ولی درآمد من در این سه سال چندین برابر شده است. برای موفقیت زود از کار دست نکشید!
اگر کاری را شروع کردید سه تا ضلع را باید به هم وصل کنید.
ضلع اول اینکه به کارتان با تمام وجود علاقه داشته باشید ضلع دوم تخصص است. در کنار عشق و علاقه باید متخصص کار خود باشید. یکی از مهمترین تخصیص تخصص های شما توان برقراری ارتباط با دیگران است. ضلع سوم صبر داشتن است نقطه یعنی واقعاً پای کار خودتان بمانید علاقه در کنار تخصص به صبر نیاز دارد!
یاد گرفته ام در کار و زندگی با کسانی که دید مثبتی دارند ، معاشرت کنم. کسانی که برای موفقیت خود بسیار هدفمند تلاش میکنند. حالا در این میان، یا ما تجربیات خود را انتقال می دهیم یا از تجربیات آنها استفاده میکنیم. خلاصه افرادی که جهت معاشرت انتخاب میکنیم باید این خصوصیات را داشته باشند: ۱. مثبت ۲. تلاشگر ۳. هدفمند
مشخصات کتاب
عنوان: کتاب سیب – در راه اندازی بیزینستان تنها نیستید! تجارب 8 کارآفرین موفق اینترنتی ایران با شماست!
نویسنده: مجید خزایی – آرش سروری
موضوع: کارآفرینی – سرگذشت نامه
انتشارات: بهار سبز
تعداد صفحات: 180 صفحه
شابک: 9786008124634
قیمت: 15 هزار تومان