چطور پادکست گوش کنم؟ + معرفی بهترین اپ های پادکست ✔️

اگه نمیدونی که چطوری باید پادکست گوش کنی و به تازگی با پادکست آشنا شدی در ادامه روش هایی که میشه پادکست گوش کرد رو برات آماده کردم و به راحتی میتونی از این طریق پادکست گوش کنی و با کلی پادکست جدید آشنا بشی.

اگه دوست داری بیشتر بدونی پادکست چیه پست پادکست چیه؟ و چرا پادکست گوش کنیم؟ رو یه نگاه بنداز 🙂

چطور پادکست گوش کنم؟

برای گوش کردن پادکست راه های زیادی وجود داره مثل استفاده از اپلیکیشن ها ، تلگرام ، وبسایت ها که در ادامه مزایا یا معایب هر کدوم رو برسی میکنیم.

1. استفاده از اپلیکیشن های پادکست برای موبایل(بهترین روش)

واسه گوش کردن پادکست بهترینه بهترین راه، استفاده از اپلیکیشن یا برنامه های پادگیره این برنامه ها برای اندروید و ios وجود دارن که به راحتی روی گوشی نصب میشن و قابلیت های خیلی زیادی دارن و قابلیت های زیادی که دارن باعث میشه سراغ روش های دیگه مثل تلگرام اصلا نری!!

استفاده از اپلیکیشن های پادگیر مزایای خیلی خیلی زیادی داره از جمله:

  • وقتی از این اپ ها استفاده کنی با دنیایی از پادکست های مختلف آشنا میشی که میتونی از بین اونها پادکست های مورد علاقت رو پیدا کنی و از گوش کردنشون لذت ببری.
  • میتونی توی کانال پادکست های مورد علاقت عضو بشی و وقتی قسمت جدید منتشر شد باخبر بشی و به راحتی بهش دسترسی داشته باشی.
  • چون این اپ ها برای پادکست گوش دادن طراحی شدن، قابلیت های زیادی مثل تنظیم سرعت پخش، جلو عقب زدن بر حسب ثانیه، لیست کردن و نگه‌داری لیست پادکست‌های مورد علاقه و تایمر قطع شدن خودکار رو دارن که این ویژگی های معرکه فقط و فقط توی این اپ ها قابل دسترسی هستن.
  • خود این اپ ها همیشه بهت پادکست های جدید پیشنهاد میدن که باعث میشه بر اساس علاقت پادکست های دیگه رو هم پیدا کنی.
  • هم به صورت آنلاین و هم افلاین میتونی توی این اپ ها پادکست گوش کنی و برای دانلود کردن بهترین جا هستند و بعد از دانلود بدون گم شدن فایل به راحتی توی بخش اپیزود های دانلود شده لیست میشن و به راحتی میتونی بدون هیچ دردسری گوششون کنی و حتی تنظیماتی دارن که میتونی مشخص کنی بعد از مثلا یک هفته اپیزود هایی که قبلا دانلود شدن رو خود برنامه پاک کنه تا فضای گوشی پر نشه یا به صورت دستی بعد از گوش کردن توی برنامه اون قسمت رو پاک کنی و نگران پر شدن فضای گوشیت نباشی.
  • اگه یه قسمت رو نیمه کاره رها کرده باشی هر زمان که خواستی میتونی برگردی و از همون جایی که قطع شده بود ادامش رو گوش کنی و نیاز نیست پیدا کنی که قبل تا کجا رو گوش کرده بودی و سردرگم بشی.
  • با کامنت گذاشتن توی کانال پادکست مورد علاقت به راحتی میتونی به صورت مستقیم با صاحب پادکست تعامل داشته باشی و نظرت رو باهاش درمیون بذاری و نظرات بقیه رو هم درباره اون پادکست بدونی.
  • و….

چه اپ هایی برای نصب کردن روی گوشی موبایل وجود داره؟!

چطور پادکست گوش کنم؟
اپلیکیشن های پادکست برای موبایل

اپ های خیلی زیادی برای نصب کردن روی گوشی موبایل و گوش کردن پادکست وجود داره هم ایرانی و هم خارجی که بهترینش کست باکسه که خودم استفاده میکنم و بشدت ازش راضی ام.

  1. Cast Box (کست باکس) بهترین اپ با امکانات زیاد
  2. apple podcast (اپل پادکست) روی گوشی های ایفون خودکار نصب هست
  3. Google Podcasts (گوگل پادکستز)
  4. Podbean (پادبین)
  5. Spotify (اسپاتیفای)
  6. Podcasts (پادکستز)
  7. Overcast (اورکست) مخصوص ios
  8. FM Podcast Player (پلیر اف ام)
  9. Castro (کسترو) مخصوص ios
  10. Podcasts (پادکستس)
  11. Podcast Addict (پادکست ادیکت)
  12. Pocket Cast (پاکت کست)
  13. Radio Public (رادیو پابلیک)
  14. Procast (پروکست)
  15. شنوتو اپ ایرانی
  16. ناملیک اپ ایرانی

برای نصب کردنشون کافیه توی اپ استور گوشیتون یا مایکت ویا کافه بازار اسمشون رو سرچ کنید و به راحتی دانلود و نصب کنید.

2. استفاده از تلگرام

تلگرام چون یه پیام رسانه و اصلا برای این کار طراحی نشده قابلیت های کمی داره و نهایتا با پیدا کردن کانال پادکست مورد علاقت میتونی فقط توی اون کانال عضو باشی و برای گوش کردن هم محدودیت های زیادی داره که در زیر چند تاییش رو برات مثال زدم.

معایب استفاده از تلگرام برای گوش کردن پادکست:

  • امکان اینکه پادکست مورد نظرت اصلا کانال تلگرام نداشته باشه خیلی زیاده!
  • قابلیتایی مثل قطع شدن خودکار رو نداره
  • اگه طول قسمتی که داری گوش میکنی زیاد باشه و نتونی کامل گوش کنی مجبور میشی دفعه بعد کلی بگردی تا پیدا کنی که تا کجا گوش کردی و اینکار میتونه کلافت کنه و کلا بیخیال گوش کردنش بشی!
  • نمیتونی نظر بذاری یا نظرات بقیه درباره کانال یا هر قسمت اون پادکست رو بخونی!
  • بین انبوهی از نوتیفیکیشن هایی که از کانال های دیگه توی تلگرام برات میاد امکان داره نوتیفیکیشنش رو نبینی و اصلا متوجه نشی که قسمت جدید منتشر شده و یا کلا کانال رو گم کنی و دیگه نتونی توی تلگرامت پیداش کنی!
  • و…..

3. استفاده از وسایت های میزبانی پادکست

سایت های زیادی هم برای پادکست گوش کردن وجود دارن که اپ موبایلشون هم هست که میتونید ازشون استفاده کنید اما یه سری تفاوت هایی بینشون وجود داره. مثلا کست باکس هم اپ موبایل و هم وبسایت داره اما یه سری از قابلیت هایی که روی اپ هست روی وبسایت در اختیارتون نیست مثل اینکه وقتی از طریق سایت پادکست گوش میکنی نمیتونی قسمت رو دانلود کنی و مجبور میشی فقط به صورت انلاین گوش کنی و اگر اینترنت در دسترست نباشه عملا پادکست گوش کردن رو باید بیخیال شی.

در مجموع استفاده از وبسایت ها برای گوش کردن پادکست زیاد گزینه خوبی نیست! اما قابلیت های بیشتری به نسبت تلگرام دارن!


با مقایسه کردن روش های بالا میتونی به راحتی تصمیم بگیری که از کدوم استفاده کنی و از پادکست گوش کردن لذت ببری

تو از کدوم روش داری استفاده می‌کنی؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا